ВШО: Oekraïense school online


Oekraïense online school is een platform voor afstands- en blended leren voor Oekraïense leerlingen van de klassen 5-11 en methodologische ondersteuning voor leraren.

Het doel van de Oekraïense School Online is om elke Oekraïense student en leraar gratis toegang te bieden tot hoogwaardige educatieve inhoud.

Het platform bevat video-tutorials, tests en materialen voor zelfstandig werk in 18 hoofdvakken: Oekraïense literatuur, Oekraïense taal, biologie, biologie en ecologie, aardrijkskunde, wereldgeschiedenis, geschiedenis van Oekraïne, wiskunde, algebra, meetkunde , kunst, grondbeginselen van het recht, natuurwetenschappen, natuurkunde, scheikunde, Engelse taal en buitenlandse literatuur.

Kinderen kunnen het platform zowel gebruiken om te leren tijdens quarantaine als om te leren over een onderwerp dat door ziekte of andere redenen op school werd gemist. Voor docenten zijn aanbevelingen ontwikkeld voor blended en afstandsonderwijs met behulp van het lesmateriaal van het platform.

Alle educatieve inhoud komt overeen met de huidige educatieve programma's van de staat en de kwaliteit ervan is getest door het Oekraïense Instituut voor Onderwijsontwikkeling. De lijst en onderwerpen van cursussen worden voorgesteld door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Oekraïne.

Het platform is gemaakt door de organisatie "Osvitoria" in opdracht van het Ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne, het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Oekraïne en het "Oekraïens Instituut voor Onderwijsontwikkeling", ondersteund door Zwitserland binnen het Zwitsers-Oekraïense project DECIDE, uitgevoerd door het Consortium DOCCU en PH Zürich.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?