CVO Kisp

Volwassenenonderwijs Kisp staat voor kwaliteit en diversiteit. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten les op onze 20 campussen. Van fotografie over culinair tot ICT en techniek, bij Kisp kan het allemaal! Voor scholen organiseren we ook lessen en workshops op maat.

Volwassenenonderwijs Kisp houdt de toegangspoort tot levenslang leren open voor iedereen. We staan als toonaangevende organisatie voor kwaliteitsvolle innovatieve opleidingen en dienstverlening op maat in Vlaanderen.

Diversiteit is een normaal gegeven en een meerwaarde voor de school en de cursisten. Door hierop in te zetten willen we binnen Volwassenenonderwijs Kisp bouwen aan een inclusieve cultuur. We zetten in op twee sporen: cursisten stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling en cursisten met een meer arbeidsmarktgerichte motivatie versterken in de ontwikkeling van hun professionele identiteit. Diplomagerichte opleidingen leiden tot een (bijkomend) diploma of een certificaat. Alle cursisten motiveren om blijvend te leren, is de kernopdracht van elke lesgever. ‘Jouw talent, onze passie’, het motto van Volwassenonderwijs Kisp, maakt duidelijk: de cursist staat centraal. Het leerproces van de cursist primeert in onze onderwijsvisie wat maakt dat we volgende kernwoorden vooropstellen: Leerplezier, Passie, Kansen en talenten, Praktijkgerichtheid.

Leermiddelen (4)