Koninklijke Musea voor Kunsten van België: Gratis rondleidingen


Dankzij de schenking van een genereuze mecenas, lid van de Vrienden van de Musea (www.becomeafriend.be), kunnen de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België 100 gratis rondleidingen aanbieden. Je kan kiezen voor een rondleiding of een intro-expo op de tentoonstelling Imagine of voor een rondleiding in het Old Masters Museum.

Deze rondleidingen zijn bestemd voor Belgische schoolgroepen. In dit aanbod is zowel de inkomprijs als de prijs van de gids begrepen. Om elke school een eerlijke kans te geven, heeft elk instituut recht op maximaal twee gratis rondleidingen (30 leerlingen).

Er wordt voorrang gegeven aan groepen die om sociale, geografische of economische redenen een afstand tot het museum ervaren, aan kwetsbare personen of personen met een beperking en klassen die de voorbije jaren geen gebruik maakten van gratis rondleidingen.

Om kans te maken op een gratis rondleiding waarmee jouw leerlingen de musea kunnen ontdekken, wordt er aangeraden om zo snel mogelijk in te schrijven. Concreet kunnen deze gratis rondleidingen worden geboekt voor de periode tot 5 juli 2024.

Hoe inschrijven?

Stuur snel een mail met titel 'Gratis rondleiding + de activiteit van uw keuze' naar reservatie@fine-arts-museum.be met de volgende informatie:

  • Naam, adres en telefoonnummer van de school
  • Naam, (mobiel) telefoonnummer en e-mail van de groepsverantwoordelijke
  • Aantal leerlingen en hun leeftijd (opgelet, maximaal 30 lln. per school kunnen gratis ingeschreven worden, extra leerlingen en dus gidsen zijn betalend)
  • Aantal begeleiders
  • Drie voorstellen voor data tussen 26/02/2024 en 05/07/2024, te kiezen uit woensdag- of vrijdagochtenden en  dinsdag-, donderdag- en vrijdagnamiddagen. Het exacte uur van het bezoek is in functie van onze beschikbaarheden.

Aanbod geldig zolang de gratis voorraad strekt.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
KMSKB
Organisatie

Ontdek ook