Wat is KlasCement: Kennismakingsvideo van één minuut


Met alleen maar een handleiding red je het niet als leraar. Je hebt aanvullend materiaal nodig om bijvoorbeeld snellere leerlingen te helpen of om nieuwe dingen uit te proberen.

Daarom maken leerkrachten zelf extra lesmateriaal en zoeken ze nieuwe hulpmiddelen. Maar als al die leerkrachten in al die huiskamers hun eigen materiaal maken, dan wordt er veel dubbel gemaakt!

Daarom is er KlasCement: een gratis platform waar leerkrachten elkaar helpen door materiaal te delen, voor leerlingen van alle leeftijden. Ze zetten er hun eigen documenten online, maar ook interessante websites, knappe apps, multimedia of praktijkvoorbeelden. Organisaties kondigen er activiteiten aan of materiaal dat leerkrachten kunnen kopen of ontlenen.

Er staan tienduizenden items online die je makkelijk kan doorzoeken volgens onderwerp, vak of onderwijsniveau.

Op die manier sta je als leerkracht nooit meer alleen.

Registreer je vandaag op klascement.net, en word lid van een netwerk van delende leerkrachten."

KlasCement
Organisatie

Ontdek ook

Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.
2 reacties
Els Tanghe schreef:

Dankjewel! De video toont in een notendop de mogelijkheden van KlasCement: ideaal om aan aspirant-leerkrachten te tonen.

Deze" target="_blank" class="generated">https://www.klascement.net/video/58290/?previous">Deze video die de basis van het zoeken toont is zeker de moeite als aanvulling. Met die tips vind je sneller en makkelijker wat je zoekt.

Dankjewel! De video toont in een notendop de mogelijkheden van KlasCement: ideaal om aan aspirant-leerkrachten te tonen.