Lesvoorbereidingen maken en remediëren met Copilot en ChatGPT: Cursus


Je kan zelf een lesvoorbereiding maken en waarschijnlijk ook beter dan AI. Maar heb je al eens geprobeerd aan AI te vragen welke toffe instapmogelijkheden je hebt qua inleiding, aangepast aan de leeftijdscategorie van je leerlingen? Of welke experimenten je kan doen met de klas om je instructie kracht bij te zetten? Wedden dat je nieuwe inspiratie opdoet?

Ook bij remediëring kan Microsoft Copilot en ChatGPT een hulp zijn. Hoe tof is het dat je een tekst van één van je leerlingen kan voeden aan AI en dat die jou vertelt welke spellingsmoeilijkheden al goed gaan en welke nog lastig zijn? En wat als deze jou ook zou helpen om die uitdagingen aan te pakken, met tips voor sites, boeken en lesjes?

Ter inspiratie krijg je enkele voorbeelden van lesvoorbereidingen en remediëring of verbeterwerk met behulp van AI, vooral op basis van ChatGPT (meer specifiek in de Microsoft Edge Copilot-omgeving). Daarna ga je zelf aan de slag met concrete vragen waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kan.


Lesvoorbereidingen maken en remediëren met Copilot en ChatGPT

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • België
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Kosten

Interesse om deze nascholing bij jou op school te organiseren? Contacteer mario@impactco.be.
Impact Connecting
Organisatie
Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.