-
Koelkast reinigen: Instructiefiche
Deze instructiefiche volgens de OVUR-methode geeft een overzicht van de te volgen stappen om de koelkast te reinigen. Elke stap van de uitvoeringsfase wordt ook weergegeven door een pictogram.
Downloadbaar lesmateriaal (12)Leerkracht -
Oven reinigen: Instructiefiche
Deze instructiefiche volgens de OVUR-methode geeft een overzicht van de te volgen stappen om de oven te reinigen. Elke stap van de uitvoeringsfase wordt ook weergegeven door een pictogram.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Leerkracht -
Eieren: Soorten en gebruik
Presentatie over eieren:
- soorten,
- gebruik in de voeding.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Student (lerarenopleiding) -
Verse kruiden: Overzicht
Presentatie over verse kruiden en het gebruik ervan in de keuken.
Downloadbaar lesmateriaal (20)Leerkracht -
Huis kopen: Opzoekopdracht
Taak waarbij leerlingen gericht online zoeken naar een mogelijk huis om te kopen en nagaan wat de kosten zijn en of dit haalbaar is voor hun inkomen.
De taak werd gemaakt voor de richting Hotel of Restaurant en Keuken, maar is mits aanpassingen ook …
Downloadbaar lesmateriaal (10)Leerkracht -
Kijk daar kruipt: Liedje over Rupsje Nooitgenoeg
Dit liedje werd zelfgeschreven op vraag van een kleuterjuf over Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle.
In dit liedje eet Rupsje Nooitgenoeg veel fruit, krijgt hij buikpijn en verandert hij in een vlinder.
Downloadbaar lesmateriaal (11)Leerkracht -
Dweilen: Instructiefiche
Deze instructiefiche volgens de OVUR-methode geeft een overzicht van de te volgen stappen om correct te dweilen. Elke stap van de uitvoeringsfase wordt ook weergegeven door een pictogram. Er is ook aandacht voor ergonomische houdingen tijdens de …
Downloadbaar lesmateriaal (17)Leerkracht -
Warenkennis horeca: Overzicht
De cursus warenkennis, deze is nog niet in een mooie lay-out gegoten.
Deze mag gedeeld worden of onderdelen ervan kunnen in andere cursussen verwerkt worden.
Downloadbaar lesmateriaal (6)Leerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten (les 9)
Vegetarische gerechten te gebruiken in de les aternatieve keuken, door mij zelf bedacht en uitgeprobeerd.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten (les 8)
Als praktijkleraar hotel heb ik deze vegetarische gerechten bedacht en op punt gezet.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Vakantiesalon: Opdracht studiereis
Dit is een opdracht die leerlingen uitvoeren wanneer ze het vakantiesalon (individueel) bezoeken.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Plastische chocolade: Recept
Het recept en werkwijze voor het vervaardigen van plastische chocolade.
Downloadbaar lesmateriaal (3)Leerkracht