-
Lokaal poetsen: Evaluatiefiche
Evaluatierooster bij het poetsen van een lokaal:
- afstoffen,
- borstelen en stofzuigen,
- dweilen.
Downloadbaar lesmateriaal (33)Leerkracht -
Lokaal- en seizoensgebonden groenten: Actiefiche
Ontdek in deze actiefiche inspiratie over het thema duurzame landbouw en ga aan de slag met gezonde en duurzame voeding in jouw school. Deze actiefiche dompelt je onder in het thema en inspireert je met tal van suggesties om een actie op …
Downloadbaar lesmateriaal (9) -
Duurzame vis: Actiefiche
Ontdek in deze actiefiche inspiratie over het thema duurzame landbouw en ga aan de slag met gezonde en duurzame voeding in jouw school. Deze actiefiche dompelt je onder in het thema en inspireert je met tal van suggesties om een actie op …
Downloadbaar lesmateriaal (5) -
Verse kruiden: Overzicht
Presentatie over verse kruiden en het gebruik ervan in de keuken.
Downloadbaar lesmateriaal (20)Leerkracht -
Champagne: Leesopdracht
Informatie over het wijngebied Champagne met bijgevoegde toets.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Pasta: Koken met visueel stappenplan
Stap voor stap wordt een lekkere pasta gemaakt door een achtjarige.
Elke stap wordt ondersteund met eenvoudige tekst en een foto of een kort filmpje.Downloadbaar lesmateriaal (10) -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten (les 9)
Vegetarische gerechten te gebruiken in de les aternatieve keuken, door mij zelf bedacht en uitgeprobeerd.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarisch koken (les 10)
Gerechten voor de vegetarische keuken, door mezelf gebruikt en ontworpen voor de module alternatieve keuken.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten (les 8)
Als praktijkleraar hotel heb ik deze vegetarische gerechten bedacht en op punt gezet.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Alternatieve keuken: Vegetarische gerechten
Voor de module alternatieve keuken (vegetarische gerechten) heb ik deze gerechten als praktijkleerkracht bedacht en op punt gezet.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht -
Wat is een hotel?: Opzoekopdracht
Taak met opzoekingswerk aan de hand van het werkboek: Wat is een hotel?
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Warme basissauzen: Instructiefiches
Dit is een fiche van de warme basissauzen en hun afleidingen:
- bechamelsaus,
- veloutésaus,
- gevogelteveloutésaus,
- visveloutésaus,
- tomatensaus,
- Spaanse saus,
- demi-glacesaus,
- poivradesaus,
- Hollandse saus, …
Downloadbaar lesmateriaal (13)Leerkracht